Tornar

Hospital de Cerdanya

Adreça: Camí d’Ur 31. 17520 Puigcerdà (Girona)

Telèfon: 972114090

Web: http://www.hcerdanya.eu


Director del servei de Medicina Interna: Dr. Enric Subirats i Bayego

Correu electrònic del servei i/o del seu director: esubirats@hcerdanya.eu

Telèfon del servei: 972114090


Membres del servei

Dra. Franzina Riu Roldan.
Dra. Lorena Gaviria Martínez.
Dr. Carlos Julio Azuaje Tovar.
Dr. Marc Pascual Pich.


Línies d’interès en assistència, recerca i docència:

El Servei de Medicina Interna de l'Hospital de Cerdanya és un Servei que té com a missió oferir atenció especialitzada hospitalària de medicina interna general a pacients adults de l'entorn hospitalari de la Cerdanya i Capcir, tant a la vessant catalana com a la francesa.

Assistència: El nostre Servei dóna assistència tant al malalt hospitalitzat com al malalt ambulatori, així com disposa d’unitats pròpies o en coordinació amb tot un ventall d’alternatives a l’hospìtalització convencional com poden ser l’Hospital de Dia, la Unitat de Diagnòstic Ràpid, o la Unitat d’Observació i de Curta Estada d’Urgències. Som interconsultors habituals de molts serveis de l’hospital, i anem regularment de forma proactiva al Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia.

Docència: des del punt de vista docent té com a missió la participació en formació de metges i metgesses de les Universitats de Girona i Lleida. Aquesta última aporta estudiants de 6è curs de medicina que fan estades de un mes.

Recerca: en recerca, el servei de medicina interna té una línia específica relacionada amb la patologia de muntanya i del medi natural, amb col·laboració amb la càtedra de medicina de muntanya i del medi natural i de simulació clínica de la Universitat de Girona i el Laboratoire Performance Santé Altitude de la Universitat de Perpinyà.

Docència pre-grau: SI (Facultat de Medicina - Universitats de Girona i de Lleida)

Docència MIR (sí/no): SI (Estades de 2 mesos optatives a Residents de Medicina Familiar i Comunitària)

Capacitat formativa per MIR d’altres Hospitals (rotants externs): Totalment oberta

Ubicació del Servei a l’Hospital: Planta 1